Splošni pogoji poslovanja

Osebni podatki in namen uporabe

Vaše osebne podatke potrebujemo, da vam lahko zagotovimo najboljšo možno izkušnjo na naši spletni strani ter drugih digitalnih kanalih, ki jih uporabljamo.

Vaše osebne podatke bomo uporabili izključno za potrebe izpolnitve naročila (npr. pošiljanje informativnega gradiva, ponudbe, računov in vsega v povezavi z naročilom) in izboljšanja komunikacije z vami (npr. oglaševanja in pošiljanje elektronskih sporočil).

S privolitvijo v obdelavo osebnih podatkov se strinjate, da lahko pridobljene osebne podatke uporabljamo tudi za namene neposrednega trženja in za namene vzorčenja, statistične obdelave podatkov, za ugotavljanje uporabe storitev, prilagajanje ponudbe in segmentacije, za raziskave trga, obveščanje o ponudbi, novostih in ugodnostih, za pošiljanje e-obvestil in drugega oglasnega gradiva.

Uporabnik lahko kadarkoli pisno zahteva, da podjetje preneha uporabljati osebne podatke.

Z vsemi pridobljenimi osebnimi podatki bomo ravnali v skladu z veljavnimi zakoni.

Vaši podatki so ustrezno zaščiteni pred izgubo, uničenjem, ponarejanjem, manipuliranjem in neavtoriziranim dostopom ali neavtoriziranim odkritjem s strani tretjih oseb.

Varovanje vaše zasebnosti

Zagotavljamo vse potrebne tehnološke in organizacijske rešitve za popolno varnost vaših podatkov navedenih v spletnih obrazcih na spletni strani www.visitravnopolje.si.

Vaše podatke bomo skrbno hranili in uporabljali samo za namene opisane v prejšnji točki (Osebni podatki in namen uporabe), informiranje o dogodkih, medsebojno komunikacijo, izdajo računa, analiziranja podatkov o udeležencih dogodkov, za marketinške raziskave ter za predstavitev izdelkov in storitev.

Brez vaše privolitve  vaših osebnih podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam.

Pravica do obveščenosti

Če imate kakršnakoli vprašanja v zvezi z našo politiko varovanja osebnih podatkov ali načinom obravnave vaših osebnih podatkov, se lahko obrnete na nas na info@visitravnopolje.si

Na podlagi vaše zahteve vas bomo pisno in v skladu z ustreznimi predpisi, obvestili katere osebne podatke smo zbrali.

Prijava na elektronska obvestila

Na spletni strani destinacije Visit Ravno polje lahko izberete tudi možnost, da se prijavite na prejemanje elektronskih obvestil destinacije Visit Ravno polje.

S prijavo (odkljukan okvirček) do preklica dovoljujete destinaciji Visit Ravno polje uporabo in obdelavo vaših osebnih podatkov za namene obveščanje po elektronski pošti, segmentiranja in neposrednega trženja.

Od prejemanja email obvestil se lahko kadarkoli enostavno odjavite oz. spremenite nastavitve prejemanja email obvestil s klikom na povezavo, ki se nahaja v nogi vsakega e-sporočila.

X