Top

Kulinarična delavnica “Slovenska potica skozi čas”

Kdaj ?
04.04.2025, 18:00
Kje ?
Domačija Kovačnik, Planica 9, 2313 Fram
Deli z drugimi
04
Apr

V tednu turističnih kmetij vabljeni na prav poseben dogodek – kulinarično delavnico z zgodbo o potici in peko potice. Gospodinja Barbara vas bo popeljala skozi tradicionalni hišni recept in postopek peke odlične potice.

Vsak udeleženec bo na delavnici spekel svojo potico in jo odnesel domov.

Doživetje se zaključi s 4-hodno večerjo, ki jo pripravi Kaja – tekmovalka letošnjega Masterchefa.

KDAJ? Petek, 4. april 2025 ob 18.00, trajanje: cca 4 ure

KJE? Domačija Kovačnik, Planica 9, 2313 Fram

Število mest je omejeno.

Cena delavnice z večerjo: 89 €/osebo (ob min. 6 prijavljenih)

Cena delavnice ali večerje posamezno: 49 €

Delavnica bo potekala v slovenščini.

Obvezne prednodne prijave na email info@kovacnik.com

Dobrodošli!